Join the Motmans Family

Wie zijn wij?

Wij zijn een HR-dienstverlener die zich voornamelijk toespitst op de hogere profielen (C-level, middenkader, hogere bediende, ...). Buiten werving en selectie hebben wij nog andere expertisedomeinen zoals assessment & development centers, loopbaanbegeleiding, talent management en HR-beleid. Als HR-dienstverlener willen wij mee vorm geven aan de toekomst van het rekruteren, door zelf mee te denken en gebruik te maken van innoverende tools. Motmans & Partners is de laatste jaren enorm gegroeid en heeft een sterke reputatie opgebouwd als HR-dienstverlener, en dit is grotendeels te danken aan de dagelijkse toewijding van de ondertussen 21 medewerkers.

knipsel.jpg

Waarom Motmans?

Motmans & Partners is zeker niet het enige bedrijf dat actief is binnen de HR-sector, in een brandende arbeidsmarkt woedt de war for talent heviger dan ooit. En om die speld in de hooiberg te zoeken zijn wij op zoek naar getalenteerde mensen die de Motmansfamilie willen vervoegen. Waarom zou je voor ons moeten kiezen? Je komt terecht in een sterke onderneming, maar nog belangrijker, je komt terecht in een team dat sterk aan elkaar hangt, een team waar er naast work ook genoeg tijd wordt vrijgemaakt voor pleasure. Onze verschillende teambuildings, drinks, uitstapjes en jaarlijkse familiebarbecue zijn hiervan het bewijs. Om je van voldoende energie te voorzien worden er op donderdag ook lekkere smoothies gemaakt :) 

 

"Motmans & Partners is meer dan een merk, het is een familie waar iedereen elkaar ondersteunt en waar collega's ook vrienden zijn." Richard Vercamer - Motmans & Partners

 

Wie zoeken we?

Ben jij schoolverlater en heb je een Masterdiploma op zak? Of heb je al een eerste ervaring in de HR-sector? Voor het kantoor in Hasselt zijn wij op zoek naar een JUNIOR TALENT RECRUITER / SEARCHER die samen met collega's Martine, Julie en Jo de consultants bijstaan in de zoektocht naar interessante profielen. Als searcher krijg je de kans om te groeien en ben je een belangrijke schakel tussen de kandidaat en de klant.

Verder zijn wij nog op zoek naar twee RECRUITMENT CONSULTANTS met een passie voor werving & selectie. Als consultant beheer je je eigen klantenportefeuille en sta je rechtstreeks in contact met de klant. Je draagt de Motmans brand mee en bouwt mee aan de verdere groei van het bedrijf.

Ben je dus iemand met 'passie, drive en discipline'? Stap je graag in een dynamisch bedrijf met gedreven mensen? Waar wacht je dan nog op! Solliciteer en join the family.

 

large_img_5538_0.jpg   large_34268573_454280891678631_2492137030994100224_n.jpg   large_21950916_10155889758594455_3677571947530881853_o.jpg