Motmans & Partners op ‘bootcamp’ in Antwerpen

Bijna 1 jaar na de opening van het kantoor in Antwerpen gingen de collega’s van Motmans & Partners afgelopen vrijdag Antwerpen verkennen op culinair en cultureel vlak. Vrijdag 4 mei vertrok het Motmans Team met groot enthousiasme richting het kantoor in Antwerpen. “Voor de collega’s van het kantoor in Hasselt is het belangrijk dat zij ook affiniteit krijgen met onze vestiging in Antwerpen, het leek ons daarom gepast om met het team een dagje naar Antwerpen te trekken.” Aldus Liesbeth Vandenrijt.

De dag startte uiteraard met een overheerlijk ontbijt in onze vestiging in Antwerpen, na het ontbijt kregen de nieuwe collega’s een rondleiding in het pand. “Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn al operationeel en de bovenste verdieping wordt binnenkort ook in gebruik genomen. We proberen het karakter van dit historisch gebouw te behouden.” Zegt Geert Motmans.

Vervolgens maakte het team zich klaar voor een stevige wandeling, gids Carolien nam het team mee naar enkele pareltjes in Antwerpen. Van Park Spoor Noord gingen we naar het Eilandje en bezochten we onder andere het MAS.

Als kers op de taart werd het team tijdens de middag verwacht in sterrenrestaurant ‘The Jane’ voor een culinaire ervaring om nooit te vergeten. “Ons team werkt elke dag keihard en zet zich steeds 100 procent in, we wilden ze dan ook belonen voor al dat harde werk.” Aldus Geert Motmans. Met een volle maag en een tas vol herinneringen keerden we s ’avonds terug richting Limburg.