Werken bij Altez Group: Project- en bedrijfsleider gezocht

Altez Group

INDUSTRIEEL EN AGRARISCH BOUWBEDRIJF

Met de oprichting van bouw- en coördinatiekantoor Agrinbo in 1991 legden 4 vennoten de fundamenten van de Altez Group. Meer dan een kwarteeuw later is Altez uitgegroeid tot een internationaal actief bouwbedrijf, gespecialiseerd in agrarische bouw (stallenbouw) en industriebouw. Vandaag is Altez Group een vaste waarde in de sector en worden ze geprezen door ontelbare tevreden klanten. Altez is een bouwgroep die leeft en die iedere dag wint aan ervaring. Ervaring die zij maar al te graag delen met u.

Naast de agrarische en industrie bouw is Altez een belangrijke leverancier van hippische gebouwen en inrichting.

                

 "Altez bouwt voor ondernemers, voor ondernemers van de toekomst"

 

DE MEERWAARDE VAN DE ALTEZ WERKNEMERS

De motor van Altez Group zijn gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen die projecten van a tot z uitwerken. Ze gaan tot het uiterste om de wensen van de klant te vervullen en denken steeds out-of-the box. De kwaliteit en creativiteit van de gebouwen ligt niet alleen in de materialen, maar ook in de mensen. Om dat team van gedreven en getalenteerde mensen te doen groeien is Altez op zoek naar een PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW om de verdere duurzame uitbouw van het bedrijf te helpen realiseren. Als projectleider werk je mee aan het realiseren van unieke en innovatieve projecten en werk je met een creatief en gemotiveerd team. Altez is ook op zoek naar een BEDRIJFSLEIDER - HOOFD PLANNING & UITVOERING voor de divisie in Meeuwen.

Wil je dus werken voor een bedrijf met een visie en wil je terechtkomen in een leuk team waar er naast work ook zeker tijd is voor pleasure? solliciteer dan hier of bel voor meer info naar 011 30 35 00.

 

"Een aangename werksfeer en collegialiteit dragen wij bij Altez hoog in het vaandel, zowel tijdens als na de werkuren" - Astrid Verstraete (HRM-afdeling)

 

logo-altez1.jpg