Mentor 55+ voor senior ervaringsdeskundigen

Mentor 55+: ervaringsdeskundigen als klankbord of voor persoonlijke begeleiding en kennisoverdracht voor de verdere groei van lokale mensen en bedrijven
  • U leidde een eigen bedrijf en wenst uw praktijkervaring te delen met andere (startende) ondernemers?
  • U bent gepensioneerd manager of CEO en wenst uw opgebouwde kennis en ervaring op duurzame wijze te blijven inzetten bij minder ervaren bedrijfsleiders en managers.
  • U deed als manager of ondernemer uitgebreide ervaring op in export of internationale business en u wenst die ervaring en connecties te delen met andere ondernemers.
  • U heeft tijdens uw internationale carrière geleerd hoe u commercieel vertrouwen kan winnen binnen interculturele omgevingen, hoe u op hoog niveau moet onderhandelen, … en wenst anderen hierin te begeleiden.
  • U beschikt over zeer specifieke ervaring met grote toegevoegde waarde en u wenst deze bij te brengen als adviseur of in een klankbordgroep.
  • U haalt voldoening uit het delen van kennis en ervaring, het kritisch reflecteren over mogelijke oplossingen en kan deze inzichten overdragen aan anderen.
  • ...

Motmans & Partners zorgt voor de ideale match tussen uw expertise en behoeften bij lokale professionals en bedrijfsleiders om hun verdere ontwikkeling te begeleiden tegen een correcte en marktconforme vergoeding.

Als mentor neemt u de taken niet over, maar u draagt uw professionele kennis, ervaring en talent over om op duurzame wijze groei van individuele competenties en organisatieprocessen te stimuleren en te borgen.

Op die manier kan u uw eigen talent, kennis en ervaring zinvol en op lange termijn blijven inzetten. U blijft immers in sterke mate betrokken bij diverse nieuwe ontwikkelingen en u kan als mentor in sterke mate blijven bijdragen aan maatschappelijk relevante uitdagingen. Via het aanbod van diverse opdrachten blijft u zelf bovendien geprikkeld door nieuwe leerkansen en ervaringen.

Interesse?

Registreer u dan via deze link