Mentor 55+ voor senior ervaringsdeskundigen

Mentor 55+: ervaringsdeskundigen als klankbord of voor persoonlijke begeleiding en kennisoverdracht voor de verdere groei van lokale mensen en bedrijven

  • U leidde een eigen bedrijf en wenst uw praktijkervaring te delen met andere (startende) ondernemers?
  • U bent gepensioneerd manager of CEO en wenst uw opgebouwde kennis en ervaring op duurzame wijze te blijven inzetten bij minder ervaren bedrijfsleiders en managers.
  • U deed als manager of ondernemer uitgebreide ervaring op in export of internationale business en u wenst die ervaring en connecties te delen met andere ondernemers.
  • U heeft tijdens uw internationale carrière geleerd hoe u commercieel vertrouwen kan winnen binnen interculturele omgevingen, hoe u op hoog niveau moet onderhandelen, … en wenst anderen hierin te begeleiden.
  • U beschikt over zeer specifieke ervaring met grote toegevoegde waarde en u wenst deze bij te brengen als adviseur of in een klankbordgroep.
  • U haalt voldoening uit het delen van kennis en ervaring, het kritisch reflecteren over mogelijke oplossingen en kan deze inzichten overdragen aan anderen.

...

Motmans & Partners zorgt voor de ideale match tussen uw expertise en behoeften bij lokale professionals en bedrijfsleiders om hun verdere ontwikkeling te begeleiden tegen een correcte en marktconforme vergoeding.Als mentor neemt u de taken niet over, maar u draagt uw professionele kennis, ervaring en talent over om op duurzame wijze groei van individuele competenties en organisatieprocessen te stimuleren en te borgen.

Op die manier kan u uw eigen talent, kennis en ervaring zinvol en op lange termijn blijven inzetten. U blijft immers in sterke mate betrokken bij diverse nieuwe ontwikkelingen en u kan als mentor in sterke mate blijven bijdragen aan maatschappelijk relevante uitdagingen. Via het aanbod van diverse opdrachten blijft u zelf bovendien geprikkeld door nieuwe leerkansen en ervaringen.

Interesse?

Registreer u dan via deze link