Voorstelling team Antwerpen

Geert Motmans

Gedelegeerd Bestuurder

Geert Motmans (°1965) studeerde personeelsbeleid aan de Sociale Hogeschool te Leuven en vulde dit aan met een General Management opleiding aan Vlerick.

Na ruim 11 jaar als personeelsdirecteur...

Liesbeth Vandenrijt

Partner/Managing Director

Liesbeth Vandenrijt (°1972) is Licentiaat in de Psychologie, optie arbeids-, organisatie- en gemeenschapspsychologie. Aan de Katholieke Universiteit Leuven behaalt zij tevens het diploma geaggregeerde voor het...

Erik Colemonts

Partner

Erik Colemonts behaalde een Master in de Letteren en Wijsbegeerte aan de universiteit van Leuven, een theoretische bagage die hij aanvulde met diverse opleidingen rond economie, bedrijfsvoering en leiderschap.

...

Eric Meyers

Partner

Eric Meyers (°1966) behaalde de graad van Handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen en heeft 25 jaar operationele en internationale verantwoordelijkheden in de maritieme, ICT en HR consultancy sector.

Hij heeft...

Walter Gijs

Associate Partner

Under construction

Geert Hendrickx

Partner - Motmans & Partners HR Resources


Geert Hendrickx (°1969) behaalde in 1991 zijn diploma van Handelsingenieur (KU Leuven) en vulde deze opleiding vervolgens aan met een MBA (UFSIA).

Na een aantal rollen,...

Joke Otté

Senior HR Consultant

Joke Otté behaalt in 2002 haar diploma Arbeids – en organisatiepsychologie aan de VUB. Haar thesis over ‘gezinsvriendelijke extralegale voordelen’ wordt bekroond met de ‘Golden Schelstraete & Desmedt award’...