Liesbeth Vandenrijt

Partner 

Liesbeth Vandenrijt (°1972) is Licentiaat in de Psychologie, optie arbeids-, organisatie- en gemeenschapspsychologie. Aan de Katholieke Universiteit Leuven behaalt zij tevens het diploma geaggregeerde voor het hoger onderwijs.

De eerste 10 jaar van haar loopbaan is zij actief binnen HR-consultancy.

Zij leidt verschillende projecten binnen de privé- en publieke sector op vlak van rekrutering en selectie, assessment & development, outplacement en training en coaching.

Van daaruit stapt zij naar de gezondheidssector, een sector die haar vanuit haar ervaring als consultant bijzonder boeit. Als personeelsdirecteur in een psychiatrisch zorgcentrum is zij verantwoordelijk voor het uittekenen van het personeelsbeleid en coördineert zij een project om de samenwerking tussen artsen en management te bevorderen.

Ondertussen voltooit zij haar General Management opleiding aan Vlerick.

Als financieel-administratief directeur in een algemeen ziekenhuis is zij vervolgens verantwoordelijk voor het beleid en het aansturen van het ‘middelen’ departement met 4 afdelingen: personeel, financiën, facilities en ICT.

Sinds 2007 leidt zij als Partner bij Motmans & Partners de afdelingen HR-beleid, Talent Management en Loopbaanbegeleiding. Tot slot is zij erkend burn-out coach.

Extra-professioneel is zij verbonden aan EHSAL als gastdocent en is zij coauteur van het boek ‘De niet-familiale CEO in het familiebedrijf’. Samen met UHasselt begeleidt zij familiale leergroepen, in de schoot van het LPF binnen VKW.

liesbeth.vandenrijt@motmansenpartners.be

Liesbeth Vandenrijt aan het woord:

https://youtu.be/QinmHijZu4Q