Zoë Weyts

Consultant

Zoë Weyts  (°1986) volgt eerst een Academische Bachelor in de Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Engels). Daarna specialiseert ze zich door een Master in de Meertalige Communicatie. Aansluitend kiest ze voor een praktische gericht managementjaar in de Human Resources.

Zoë doet haar eerste werkervaring op bij een grote speler op de uitzendmarkt. Als consultant staat zij in voor een juiste match tussen de kandidaat enerzijds en de functie en het bedrijf anderzijds. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het ganse administratieve proces dat eruit volgt.

In april 2010 start Zoë bij Motmans – Van Havermaet als HR-assistant waarbij de focus ligt op ondersteuning inzake administratieve processen en marketingacties enerzijds en search anderzijds.

In het kader van haar nieuwe functie als search consultant volgt Zoë in 2012 het postgraduaat Recruitment, Search & Selection (een samenwerking tussen Federgon en Lessius Hogeschool). Momenteel is ze actief als consultant in Werving en Selectie, Loopbaanbegeleiding en Assessment Centers.

zoe.weyts@motmansenpartners.be