Jeroen Smeulders

Senior Consultant

Jeroen Smeulders (°1979) behaalt in 2003 een Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens zijn opleiding volgt hij een praktijkstage binnen de dienst Organisatieontwikkeling van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven.

Voortbouwend op zijn thesisonderzoek start hij zijn carrière als wetenschappelijk medewerker binnen de Divisie Rekrutering van de FOD Defensie, waar hij actief meewerkt aan de publicatie van een wetenschappelijk artikel binnen de context van rekrutering.

Vervolgens gaat hij als Adjunct HR Manager aan de slag bij Intesa vzw om er het HR beleid verder te optimaliseren, HR-instrumenten te implementeren en het rekruterings- en opleidingsbeleid te coördineren.

Daarna kiest hij bewust voor de adviserende en klantgerichte rol binnen HR consultancy. Hij groeit bij een nationale HR-groep uit tot senior consultant in diverse HR-domeinen. Daarbij specialiseert hij zich voornamelijk in rekrutering en selectie en dit zowel in profit, social- / non-profit en public sectoren.

Hiernaast voert hij ook diverse coaching opdrachten uit met een focus op (zelf)leiderschap. Andere domeinen waar hij zich op toelegt zijn: training van leiderschapsvaardigheden en de begeleiding van HR-projecten. Intern denkt en werkt hij mee aan nieuwe ontwikkelingen op vlak van product-, proces- en business development.

In september 2015 sluit hij zich als Senior Consultant aan bij het team van Motmans & Partners. Enerzijds neemt hij rekruteringsprojecten op in diverse sectoren. Daarnaast staat hij ook in voor de afname van assessment en development centers, careercoaching en de begeleiding van HR-projecten. Intern werkt hij mee aan nieuwe ontwikkelingen binnen deze domeinen. Extern neemt hij regelmatig deel aan diverse netwerkenactiviteiten in de brede regio.

jeroen.smeulders@motmansenpartners.be