Sophie Bijnens

Manager Assessment & Development Centers

Sophie Bijnens (°1985) behaalt een Masterdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Maastricht.  Om zich hierin verder te verdiepen en zich te bekwamen in het Belgisch arbeidsrecht besluit ze ook de studie Master in de Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid te volgen aan de Universiteit Gent.  Ze studeert hier af in 2009.

Meteen na haar afstuderen gaat Sophie aan de slag bij één van de grote uitzendbedrijven op de Belgische markt.  Hier is ze verantwoordelijk voor werving en selectie van zowel bedienden als technische profielen.  Ze bouwt langdurige klantenrelaties verder uit en staat mee in voor de volledige administratieve verwerking. 

Vervolgens besluit ze de overstap te maken naar een lokaal HR-adviesbureau.  Hier staat ze voornamelijk in voor werving en selectie van hoge bediendeprofielen alsook voor het verder uitbouwen van het kantoor. 

Sinds begin 2013 heeft Sophie het team van Motmans & Partners vervoegd als HR-consultant.  Ze legt zich enerzijds toe op Assessment & Development Centers. Anderzijds is ze mee verantwoordelijk voor de coördinatie en coaching binnen loopbaanbegeleiding.            

sophie.bijnens@motmansenpartners.be