Visie

Motmans & Partners kenmerkt zich door een globale en geïntegreerde HR-benadering van uw organisatie, zowel voor de familiale als niet-familiale KMO, de lokaal verankerde multinational als voor de publieke sector in Vlaanderen. Onze rijke historiek enerzijds en een ervaren en gepassioneerd team met een full engagement voor elke klant en opdracht anderzijds, dragen ons succes.

We connect talent

Door een sterke lokale verankering en samen meer dan 100 jaar ervaring beschikken we over een kwalitatief netwerk van klanten en kandidaten. Met onze unieke rekruteringsmix, in combinatie met high-level selectietools, zorgen we voor de juiste match. Focus hierbij ligt op hogere bedienden tot directieleden met aandacht voor uw specifieke noden alsook de culturele fit in uw organisatie. Als kandidaat bieden wij u een unieke ervaring bij het vinden van de juiste job of bij het verder vorm geven van uw loopbaan.

We build people

Blijvend investeren in uw menselijk kapitaal is onlosmakelijk verbonden met het succes van uw organisatie. D.m.v. assessment- of development centers, 360° feedback, functiebeschrijvingen, competentiemanagement, evaluatiesystemen, training, coaching, … staan we mee in voor een onderbouwd talent management.

We make structures work

Door het opzetten of het verder ontwikkelen van het HR-beleid met bijhorende processen en personeelsstructuren leiden we organisaties naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Een duidelijke organisatiestructuur, een onderbouwd remuneratiepakket of een performante overlegstructuur dragen bij tot een betere werking en meer betrokken medewerkers.

PASSIE, DRIVE & DISCIPLINE

Door kwalitatieve partnerships met gespecialiseerde en erkende partijen ontzorgen wij u in gans uw HR-gebeuren:

  • Sociaal-juridisch advies
  • Coaching
  • Training
  • Burnout-coaching of behandeling
  • Subsidieadvies
  • Interne communicatie
  • Strategische Workshops
  • Employer Branding

Wij zijn uw single point of contact voor elk HR-vraagstuk!

Kortom: WIJ CREËREN MEER WAARDE MET MENSEN!