21.12.2018

VALIDATION ENGINEER Communicatieve teamplayer met ervaring in computer software validatie

Heverlee

Organisatie

Terumo Europe, deel van Terumo, is een belangrijke speler in de wereld van de gezondheidszorg. Door het aanbieden van hoge kwaliteitsproducten en -services draagt Terumo bij tot een betere gezondheidszorg voor iedereen. Innovatie en duurzame groei zijn de krachten achter hun dagdagelijkse activiteiten.
Het Production Technology Center (PTC) is ontstaan vanuit de interne engineeringafdeling van Terumo Europe. Vandaag zijn zij een zelfstandige organisatie die klanten ondersteunt in de ontwikkeling en productie van nieuwe producten en machines. Zij bieden een unieke dienstverlening aan door een integratie van zes competenties: product development, process engineering en – validatie, machine en – polymer engineering en vision inspection engineering. Met een team van 29 medewerkers werken zij vandaag voor interne klanten binnen en buiten de Terumo groep. Om hun verdere groei te ondersteunen zijn wij voor hen op zoek naar een Validation Engineer.

Functie

• Valideren, analyseren en evalueren van bestaande productlijnen, processen, gebouwen en nutsvoorzieningen
• Het uitvoeren van risicoanalyses in samenwerken met een team waarbij gekeken wordt of de validatieprotocollen up-to-date zijn voor elke nieuwe uitvoering
• Het organiseren van impact analyses, gebaseerd op bestaande validatie protocollen, in het geval van aanpassingen aan bestaande processen en producten om een gevalideerde conditie te kunnen verzekeren
• Het in kaart brengen van storingen binnen verschillende processen en protocollen en het adviseren van verbeteringen voor bestaand productieprocessen
• Communiceren en overleggen met andere departementen (Ingenieurs, kwaliteit, productie, planning ,…) en met klanten (het vertalen van technische kennis naar een duidelijk overzicht).
• Het uitvoeren van een complete data-analyse: organiseren van verkregen data van verschillende testen, analyseren van de testresultaten en ze documenteren in een gestructureerd rapport.
• Fungeren als validatiespecialist en aanspreekpunt tijdens audits en verder evalueren van de uitslagen van het rapport

Functie eisen

• Een hoger diploma aangevuld met enkele jaren werkervaring, kennis van validatieprocessen meer specifiek met computer software validatie (CSV) in een labo- of productieomgeving.
• Ervaring in data analyse en een excellente kennis van het Engels (mondeling en geschreven)
• Een goede kennis van Minitab en een achtergrond in spuitgieten zijn pluspunten
• Een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden is essentieel vanwege het contact met verschillende stakeholders
• Klantgerichtheid is cruciaal om een technisch rapport te kunnen vertalen naar een duidelijk overzicht voor de klant
• Een kritische mindset (met als doel de huidige validatie processen continu te verbeteren)

Aanbod

Je zal werken in een groeiende en dynamische organisatie waar je de kans krijgt om het team van validatie ingenieurs mee vorm te geven. Je zal ondersteund worden door een heel vernieuwende en mens-georiënteerde organisatie met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan rekenen op een marktconform salaris inclusief extralegale voordelen.

Inlichtingen

Solliciteer via onderstaande knop of contacteer Hanne Hooyberghs voor meer informatie via 011 36 10 61.

© Motmans & Partners 2019